Over mij | Door Louise van den Broek - Moments in life

Leuk dat je hier bent!

Ik ben Louise van den Broek. Een enthousiaste, spontane fotografe die geniet van chaos en gezelligheid. In mijn leven is het altijd een drukke boel, met twee bedrijven en twee jonge kinderen. Misschien dat ik daarom graag fotografeer, dan kan ik de wereld even stilzetten.

Want dat vind ik het mooiste wat er is: bijzondere gebeurtenissen, klein of groot, vastleggen op beeld. Geen geposeerde plaatjes maar het echte leven, authentiek en puur zoals het is. Ik noem het wel eens documentaire levensfotografie. Ik heb aandacht voor de schoonheid van het alledaagse, de kleine spontane momenten. Daar kan ik heel gelukkig van worden. Wist je dat ik zelfs prijzen heb gewonnen met mijn foto’s omdat ze zo puur en oprecht zijn?

Wie is Louise?

Als ik jullie mag fotograferen krijg ik een kijkje in jullie leven. Dan mogen jullie ook wel een kijkje in mijn leven.

Ik woon op een heerlijke boerderij in de Noordoostpolder, waar mijn man zijn akkerbouwbedrijf heeft. Ik hou van reizen maar we wonen zo mooi, eigenlijk ben ik het liefst in en om huis. Daar ben ik vaak bezig met onze twee kinderen, Dennis (de Bengel 😉 ) uit 2016 en Kevin uit 2019. Twee lekker energieke en enthousiaste jongens.

Om de gezelligheid compleet te maken zijn er onze twee Finse lappenhonden Floora en Iines, enthousiaste spring-in-het-veld honden die dol zijn op schapen drijven. Ik hoop ze ooit nog mee te nemen naar Finland of Lapland, om te zien of ze ook aanleg heeft voor rendieren drijven. 

Mag ik jullie op de foto zetten?

Elke fotoshoot voelt als een avontuur. Of het nu een bruiloft, geboorte, afscheid of gewone gezinsdag is: ik probeer de sfeer van het moment te vangen. Als je mijn foto’s later bekijkt ben je weer even terug op die dag. 

Als je niet op zoek bent naar het perfecte plaatje, maar foto’s wil die dierbare herinneringen vastleggen: dan kom ik jullie graag op de foto zetten.

Lijkt dat je wat? Leuk! Ik maak graag kennis met jullie. Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek, telefonisch of gezellig bij ons op de boerderij. 

Dit ben ik. Spontaan, enthousiast (soms iets te), een levensgenieter. Niets is mij te gek. Ik houd van het leven, probeer het maximale eruit te halen. Ik volg mijn dromen en dat heeft me al op vele mooie en bijzondere plekken gebracht.

Nu weet je een beetje wie ik ben. Ik ben reuze benieuwd naar wie jij bent. Denk je dat we een match zijn? Neem dan gerust contact op en vertel me wat voor foto’s je zou willen.

Wist je dat: ik trouw en geboortekaartjes spaar van klanten? Een muur in mijn kantoor hangt er vol mee. Dus nee, dit is geen subtiele hint 😉