Bruiloft

Goede foto’s raken je, brengen nieuw leven in herinneringen die veel te snel vervagen en nemen je mee terug naar al die grote en kleine momenten die zoveel meer vertellen dan hoe mooi alles was die dag.

Wat klanten zeggen

Bewust de liefde vieren

Samen klooien met een vork om je jurk dicht te krijgen. 
Schateren omdat je aanstaande een gênante anekdote vertelt. 
Glinsterende ogen van oma die zo trots is als een pauw. 
Die stevige knuffel waar woorden overbodig zijn. 

Wat wil jij je herinneren van jullie trouwdag?

Hoe perfect jullie eruit zagen en hoe mooi alles gestyled was of de emoties van alle grote en kleine momenten die samen het verhaal van jullie trouwdag vertellen?  

Kiezen jullie voor het laatste? Dan ben ik misschien de juiste fotograaf voor jullie. Check of jullie datum nog vrij is en boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Over Louise

Van bloemist, tot judo en zelfs biologielerares. Ik heb van alles gedaan, maar het was het allemaal net niet. Totdat ik in aanraking kwam met documentaire fotografie en mijn hart verloor aan mijn werk als levensfotograaf

Hier komt alles samen in een unieke mix; met mijn passie voor het vertellen van verhalen, creëren van mooie dingen, verbinding maken met mensen, inspelen op het onverwachte en het observeren waardoor ik ‘wat er staat te gebeuren’ bijna kan voorspellen.

Met ruim twaalf jaar ervaring als fotograaf en meer dan 70 prijswinnende foto’s – met meerdere top 10 noteringen wereldwijd – van geboorte tot afscheid en alles daartussenin, ben ik als geen ander in staat om jullie verhaal te vangen in een serie tijdloze herinneringen van spontane momenten.

bruiloften gefotografeerd
0 +
jaar ervaring
0 +
prijswinnende foto’s
0 +

Waarin ik mij onderscheid:

Bij de belangrijkste wedstrijden voor trouwfotografen (zowel nationaal als internationaal) heb ik al diverse awards voor mijn foto’s mogen winnen.  Weer of geen weer, binnen of buiten… Ik kan altijd toffe beelden maken

Als fotograaf ben ik betrokken en wil ik iedereen dezelfde kwaliteit kunnen leveren. Daarom neem ik maar een beperkt aantal opdrachten aan, zodat ik echt een connectie met jullie kan maken wat je terugziet in de foto’s. Door mijn manier van werken wordt de waarde van het beeld bepaald door de emoties die je voelt bij het zien, i.p.v. hoe goed je op de foto staat.

Dit is hoe ik werk!

01.

De beelden die ik maak vallen of staan bij de verbinding die ik voel met mijn onderwerp. Jullie dus. Daarom zal ik geen opdracht aannemen zonder een (liefst persoonlijk, maar anders online) kennismakingsgesprek.

02.

Op jullie trouwdag zelf zal ik er al ruim voor de afgesproken tijd zijn, zodat ik niet meteen mijn camera hoef te pakken en jullie eerst kunnen wennen aan mijn aanwezigheid. Een kop koffie of thee sla ik niet af 😉

03.

Ik ben geen vlieg op de muur, maar juist doordat ik onderdeel wordt van de dag, ben ik niet die rare fotograaf met de grote zwarte camera, maar gewoon een van jullie gasten die ook foto’s maakt. 

04.

Na de shoot ga ik alle foto’s zorgvuldig voor jullie selecteren en nabewerken. Binnen zes weken ontvangen jullie de complete serie in jullie online galerij, van waaruit jullie (afhankelijk van het pakket) een selectie kunnen downloaden. Foto’s bijbestellen kan altijd natuurlijk.

05.

Afhankelijk van het pakket en in overleg breng ik de foto’s bij jullie langs of maken we een online afspraak waarbij we ook meteen het album samenstellen.

“Als je bang bent dat je jurk vies wordt, ben ik misschien niet de juiste fotograaf voor jullie.”

Wat klanten zeggen

Waar je uit kan kiezen

goud

3195,-

(populair) zilver

2195,-

Brons

1395,-

Prijswinnende foto’s

Moment in Time

Vieren jullie de liefde op een doordeweekse dag heel klein? Dan kun je ook kiezen voor een Moment in Time reportage van 1.5 uur.

Wil je ergens anders dan thuis fotograferen? Geen probleem! Hou er rekening mee dat sommige locaties zoals natuurgebieden van Natuurmonumenten hiervoor kosten in rekening brengen.

Wat klanten zeggen

Laten we kennismaken

Dagboek van een levensfotograaf

Als verteller van levensverhalen maak ik veel bijzondere momenten mee, vaak gepaard met een lach en een traan en ook over onze boerderij zijn er meer dan genoeg verhalen te vertellen. Nieuwsgierig naar mijn verhalen? Meld je aan en ontvang twee keer per maand een (of meerdere 😉 ) bijzondere foto’s met bijbehorend verhaal in je mailbox.