Day in the life fotografie

Als je foto’s van vroeger terug kijkt, aan welke foto’s zijn voor jou het meest dierbaar? De foto’s waarbij je zo mooi mogelijk met het gezin de camera in kijkt of de tijdloze herinneringen van spontane momenten?

Wat klanten zeggen over day in the life fotografie

Hoe vaak sta jij stil en vraag je je af waar de tijd is gebleven?

De agenda staat vol met al die ballen die in de lucht gehouden moeten worden. Ondertussen knipper je een keer met je ogen en dan gaan ze ineens naar school. De volgende keer dat je knippert ligt de schooltijd alweer achter je en heb je pubers in huis.

Sta even stil en laat die herinneringen vastleggen in een prachtig album, voordat ze tussen je vingers doorglippen! 

De mooiste herinneringen zitten juist in de kleine dingen.

Het liefst aan tafel kleuren en knutselen, dagelijks thuiskomen met groene knieën en kapotte broek, al het speelgoed op kleur sorteren of helemaal opgaan in een boek.

Het zijn die typische karaktereigenschappen die je kind zo eigen maken, maar die met de tijd minder sterk naar voren komen of helemaal veranderen. Die herinneringen wil je koesteren en niet vergeten!

Daarom leg ik die momenten voor jullie vast met ‘day in the life fotografie’

Het dagelijks leven van je gezin in beeld. Geen keurige portretfoto’s maar juist spontane fotografie, in alle chaos en gezelligheid die erbij hoort waarbij iedereen zichzelf mag zijn en dat zie je terug in de foto’s.

Het wordt een fotoreportage zonder stress waarbij alles mag en niks moet.  Papa proof dus 😉

Wat klanten zeggen over day in the life fotografie

Over Louise

Van bloemist, tot judo en zelfs biologielerares. Ik heb van alles gedaan, maar het was het allemaal net niet. Totdat ik in aanraking kwam met documentaire fotografie en mijn hart verloor aan mijn werk als levensfotograaf

Hier komt alles samen in een unieke mix; met mijn passie voor het vertellen van verhalen, creëren van mooie dingen, verbinding maken met mensen, inspelen op het onverwachte en het observeren waardoor ik ‘wat er staat te gebeuren’ bijna kan voorspellen.

Met ruim twaalf jaar ervaring als fotograaf en meer dan 70 prijswinnende foto’s – met meerdere top 10 noteringen wereldwijd – van geboorte tot afscheid en alles daartussenin, ben ik als geen ander in staat om jullie verhaal te vangen in een serie tijdloze herinneringen van spontane momenten.

gezinnen en families gefotografeerd
0 +
jaar ervaring
0 +
prijswinnende foto’s en verhalen
0 +

Waarin ik mij onderscheid:

In 2022 ben ik uitgeroepen tot beste documentaire familiefotograaf van Nederland en vijfde wereldwijd door This is Reportage Family. In 2023 sta ik in de wereldwijde top10 van storytellers. 

Voor deze fotoshoot hoef je je niet voor te bereiden. Waar je mij gelukkig mee maakt? Als jullie ‘sochtends gewoon nog lekker in pyama en ongekamde haren rondbanjeren. Niets moet en alles mag. Worden de meeste papa’s ook blij van 😉 

Deze shoots zijn ook super fijn voor kinderen en daarmee stressloos voor ouders! In het begin is het misschien een beetje gek dat er iemand met een camera rondloopt, maar zodra ze zich realiseren dat ze hun ding mogen blijven doen vergeten ze mij en kan ik de mooiste foto’s maken. 

Weer of geen weer, binnen of buiten… Ik kan altijd toffe beelden maken

Als fotograaf ben ik betrokken en wil ik iedereen dezelfde kwaliteit kunnen leveren. Daarom neem ik maar een beperkt aantal opdrachten aan, zodat ik echt een connectie kan maken met jullie en dat zie je terug in de foto’s.

Door mijn manier van werken wordt de waarde van het beeld bepaald door de emoties die je voelt bij het zien, i.p.v. hoe goed je op de foto staat.

Waarom zou je kiezen voor een day in the life reportage?

01.

Ik weet als geen ander dat je het best lastig vind om jezelf terug te zien op foto’s. Er is altijd wel iets aan te merken op jezelf. Een paar kilo’s te veel, te lang, te dun, te kort, onderkin, enz…

 Vroeger grapte ik zelf ook altijd ‘Ik sta niet voor niets achter de camera’. Inmiddels weet ik beter. Feit is: dat mijn kinderen mij terug willen zien op de foto en dat het ze helemaal niet uitmaakt hoe ik eruit zie.

Daarom kies ik er nu ook af en toe voor om op de foto te gaan en blij te zijn met het eindresultaat. 

En dat gun ik jou ook!

02.

Het fijne aan day in the life fotografie is dat het niet draait om hoe goed iedereen op de foto staat, maar om emoties en verbinding.

Dat zorgt voor foto’s die niet alleen mooi zijn om te bekijken, maar dat de foto’s je tot in je tenen raken

Een day in the life reportage is daarom niet alleen een cadeau voor jezelf, maar ook een dierbaar cadeau aan je (volwassen)kinderen in de vorm van warme herinneringen aan hun kindertijd.

03.

Je hoeft geen mooie kleren aan te trekken of iets bijzonders te plannen, want ik breng juist jullie gewone leven in beeld. En dat levert prachtige foto’s op. Foto’s die het unieke verhaal van jullie gezin vertellen, inclusief die bijzondere karaktereigenschappen die je kind zo eigen zijn.

Met als eindresultaat een prachtige serie familiefoto’s vol echte emoties.

Perfectie in imperfectie.

04.

Ik ben geen vlieg op de muur, maar juist doordat ik meedraai met jullie als gezin zul je merken dat je het fotograferen zelf haast niet door hebt.

Je kinderen blij, partner blij en jij blij. 

Want doordat niets moet en alles mag, is de day in the life fotoreportage stressloos en fijn voor iedereen.

05.

Omdat ik minstens zo enthousiast ben als jullie, maak ik binnen een week na de day in the life fotografie shoot een korte review. Daarna ga ik alle foto’s zorgvuldig voor jullie selecteren en nabewerken. 

Binnen zes weken ontvangen jullie de complete serie in jullie online galerij die minimaal een jaar online blijft staan. 

06.

In de drukte van alledag bestaat er het risico dat de foto’s ergens verdwijnen op een digitale zolder of nog erger, kwijtraken. 

Geen zorgen. Ik help jullie met het uitzoeken en samenstellen van een prachtig album en/ of bijzondere kunstwerken voor aan de muur.

En dan niet zo’n album waarbij over tien jaar de foto’s eruit vallen omdat de lijm is verdroogt, maar een album die over 50 jaar nog prachtig is. 

(maar hopelijk wel de nodige gebruikssporen heeft, want anders is deze veel te weinig bekeken 😉).

Wat klanten zeggen over day in the life fotografie

Waar jij uit kan kiezen bij een day in the life fotoshoot

goud

2495,-

(populair) zilver

995,-

brons

495,-

Prijswinnende foto’s

Andere locatie?

Wil je ergens anders dan thuis fotograferen? Geen probleem! Hou er rekening mee dat sommige locaties zoals natuurgebieden van Natuurmonumenten hiervoor kosten in rekening brengen. 

Laten we kennismaken

Dagboek van een levensfotograaf

Als verteller van levensverhalen maak ik veel bijzondere momenten mee, vaak gepaard met een lach en een traan en ook over onze boerderij zijn er meer dan genoeg verhalen te vertellen. Nieuwsgierig naar mijn verhalen? Meld je aan en ontvang twee keer per maand een (of meerdere 😉 ) bijzondere foto’s met bijbehorend verhaal in je mailbox.