Geboorte

Laat mij die magie en alles wat de geboorte van nieuw leven zo bijzonder maakt, voor jullie vangen zodat jullie herinneringen levend blijven en een leven lang gekoesterd kunnen worden.

Wat klanten zeggen

De magie van bevallen en geboren worden.

De natuur is niet maakbaar en daarmee het proces van bevallen ook niet. Dat is de magie van bevallen en geboren worden.

Ouders mogen worden is bijzonder en mooi, maar ook rauw, intens, soms overweldigend en bovenal levensveranderend

Want hoe vanzelfsprekend het kleintje in je armen ook voelt, vanaf nu is alles anders. 

Laat mij die magie en alles wat de geboorte van nieuw leven zo bijzonder maakt, voor jullie vangen zodat jullie herinneringen levend blijven en een leven lang gekoesterd kunnen worden.

Waarin ik mij onderscheid:

Kwaliteit en integriteit zijn ontzettend belangrijk. Om die reden heb ik mij als geboortefotograaf aangesloten bij DuPho geboorte. Het platform voor erkende geboortefotografen.

Als fotograaf en als mens ben je nooit uitgeleerd. Daarom volg ik jaarlijks workshops en trainingen. Niet alleen om beter te worden als fotograaf, maar ook door meer kennis op te doen van datgene wat ik fotografeer. Deze investering zie je terug in de kwaliteit van mijn fotoverhalen.

In 2022 ben ik uitgeroepen tot beste familiefotograaf van Nederland en vijfde wereldwijd door This is Reportage Family. In 2023 sta ik in de wereldwijde top10 van storytellers. 

Als de situatie erom vraagt zet ik dat stapje extra. Bijvoorbeeld door jou als barende te ondersteunen met motiverende woorden en/ of te helpen met je ademhaling.

In diverse ziekenhuizen binnen mijn werkgebied heb ik toegang tot de OK mocht het onverhoopt een keizersnede worden. Ik heb toestemming/ afspraken gemaakt met o.a. Isala Zwolle, Dr. Jansen Harderwijk, Antonius Leidsche Rijn en WKZ Utrecht, Meander Amersfoort. Staat jouw ziekenhuis er niet tussen? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Louise van den Broek is lid van DuPho geboorte

Over Louise

Van bloemist, tot judo en zelfs biologielerares. Ik heb van alles gedaan, maar het was het allemaal net niet. Totdat ik in aanraking kwam met documentaire fotografie en mijn hart verloor aan mijn werk als levensfotograaf

Hier komt alles samen in een unieke mix; met mijn passie voor het vertellen van verhalen, creëren van mooie dingen, verbinding maken met mensen, inspelen op het onverwachte en het observeren waardoor ik ‘wat er staat te gebeuren’ bijna kan voorspellen.

Met ruim twaalf jaar ervaring als fotograaf en meer dan 70 prijswinnende foto’s – met meerdere top 10 noteringen wereldwijd – van geboorte tot afscheid en alles daartussenin, ben ik als geen ander in staat om jullie verhaal te vangen in een serie tijdloze herinneringen van spontane momenten.

geboortes en keizersnedes gefotografeerd
0 +
jaar ervaring
0 +
prijswinnende foto’s en verhalen
0 +
terugkerende klanten wanneer er nog een kindje in het gezin verwelkomd wordt.
0 %

Altijd een back up

Mocht ik niet kunnen op het moment dat de bevalling begint (omdat ik bijvoorbeeld ziek ben of bij een andere bevalling), dan zet ik alles op alles om een kwalitatieve en integere back-up te sturen. Dit gaat altijd in overleg. 

Dit is hoe ik werk!

01.

Een bevalling is een intieme aangelegenheid waarbij alles valt of staat bij vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en bovenal in dat van je geboorte team. Om die reden neem ik geen geboortereportage aan zonder persoonlijk kennismakingsgesprek online of bij mij thuis. Alleen wanneer de klik er van beide kanten is, neem ik de boeking definitief aan.

02.

In aanloop naar de bevalling houden we regelmatig contact. Rond week 32 van de zwangerschap stuur ik een vragenlijst waarin ik jullie om alle informatie betreffende de bevalling vraag. Dan heb ik alle informatie op een rij, niet alleen voor mijzelf, maar ook voor een eventuele back-up wanneer zij in actie moet komen.

03.

Vanaf week 38 sta ik 24/7 voor jullie standby. Dat betekent dat ik (en mijn gezin) er rekening mee houden dat ik vanaf dan op ieder moment van de dag gebeld kan worden door jou of je partner. Hierbij hanteer ik: liever een keer te veel dan te laat 😉 

04.

Tijdens de bevalling zul je in de meeste gevallen niet merken dat ik er ben. Soms, wanneer de situatie erom vraagt en het kan, zal ik een stapje naar de voorgrond doen. Zo is het al eens voorgekomen dat ik een vrouw die in paniek dreigde te raken heb geholpen door haar te helpen op haar ademhaling te focussen. Maar meestal hou ik het bij fotograferen 😉 en krijg ik achteraf te horen dat mijn klanten niet echt door hebben gehad dat ik er was.

05.

Terwijl jullie genieten van een intense maar fijne kraamperiode, ga ik aan de slag met jullie foto’s die ik uiterlijk binnen zes weken oplever.

06.

Tot slot zit er bij ieder pakket ook een luxe geboortealbum inbegrepen. Want de foto’s zijn niet bedoeld om ergens op een digitale zolder te belanden ;).

Wat klanten zeggen

Waar jij uit kan kiezen

Goud

2795,-

(Populair) Zilver

2495,-

Brons

1995,-

Prijswinnende foto’s

Geboortefotografie Nederland

Extra's

Langer blijven na de geboorte voor (bijvoorbeeld) het eerste bezoek: 250,-

Volgende dag terugkomen voor eerste ontmoeting( in overleg): 

350,- + reiskosten, inclusief 25 zorgvuldig nabewerkte foto’s.

Kraamreportage binnen twee weken na geboorte: 

Vanaf 495,-

(Wanneer je deze tegelijkertijd met de geboortereportage boekt, ontvang je 50,- korting).

Wat klanten zeggen

Laten we kennismaken

Dagboek van een levensfotograaf

Als verteller van levensverhalen maak ik veel bijzondere momenten mee, vaak gepaard met een lach en een traan en ook over onze boerderij zijn er meer dan genoeg verhalen te vertellen. Nieuwsgierig naar mijn verhalen? Meld je aan en ontvang twee keer per maand een (of meerdere 😉 ) bijzondere foto’s met bijbehorend verhaal in je mailbox.