Een dag met Joe | Louise van den Broek - Moments in life

Een dag met Joe

Een dag met Joe

Gepubliceerd op 9 juni 2022

Het verhaal ‘een dag met Joe’ is in de prijzen gevallen bij This is Reportage Family en ik zou zo graag zoveel vertellen;

Over hoe bijzonder hij is, hoe hij vanaf het eerste moment een speciaal plekje in mijn hart heeft gekregen (en ik weet zeker, ook bij jou als je hem zou ontmoeten). Over zijn ouders en de vriendschap die is ontstaan. Zijn broertje, van wie hij zoveel houd, maar die ook wel wat met hem te verduren heeft, maar…

een beeld zegt meer dan 1000 woorden en deze 20 foto’s uit zijn verhaal kunnen zijn verhaal daarom veel beter vertellen dan dat ik met woorden kan.

Liefs Louise

Wil je alvast meer weten over de mogelijkheden voor familiefotografie?

This is Reportage Family

This is reportage family is een internationale wedstrijd voor documentaire familiefotografen. Vanaf het ontstaan van deze wedstrijd doe ik al mee omdat ik vind dat alle grote en kleine momenten uit het leven gevierd mogen worden.

Hoewel ik super trots ben op alle foto’s waarmee ik al een award heb mogen winnen, is een story award is voor mij de meest belangrijke en waardevolle erkenning die ik kan krijgen. Een story award draait namelijk om het complete verhaal (vertelt in 15-20 foto’s).

Familiefoto’s: je gezin in beeld zoals jullie zijn

Natuurlijk maak je foto’s van je kinderen. Zeker op speciale dagen, of als ze iets bijzonders doen. Maar achteraf zijn de mooiste herinneringen juist de kleine dingen. Gezellig samen aan de ontbijttafel, of met z’n allen ravotten in het bos. De gulle lach van je zoon, de dramatische driftbuien van je dochter (of andersom natuurlijk). Het zijn de momenten waarvan je later zegt: ‘Weet je nog hoe dat altijd ging?’ 

Die momenten leg ik voor jullie vast. Het dagelijks leven van je gezin. Geen keurige portretfoto’s maar juist spontane fotografie, in alle chaos en gezelligheid die erbij hoort. Het wordt een fotoreportage zonder stress waarbij alles mag en niks moet. Je hoeft geen mooie kleren aan te trekken of iets bijzonders te plannen, want ik breng juist jullie gewone leven in beeld. En dat levert prachtige foto’s op. Foto’s van het unieke verhaal van jullie gezin.