Trouwen in de Noordoostpolder

“Abnormaal mooi hoe jij dit hebt gedaan. Tranen met tuiten en een onwijs liefdevolle buiging naar jou toe.”

Nick & Leonie

Trouwen in de Noordoostpolder…

Of beter gezegd… Trouwen in het stadhuis van Harderwijk om vervolgens een knalfeestje te vieren in de polder.

Gister was het eindelijk zover. Na een lange planning trouwden Nick & Leonie in het bijzijn van de mensen die hun het meest dierbaar zijn. Een relatief kleine groep, dat grote indruk maakte ;).

Het was super intieme bruiloft waarbij een schoen kapot ging, bijna net zoveel tranen zijn gelaten (vooral van geluk) als dat er regen is gevallen šŸ˜‚, een heuse genderreveal taart tot ieders verrassing en een bruidegom die rappend het feestje op gang bracht.

Gelukkig was het ook nog even droog genoeg om snel een paar foto’s in de fruitboomgaard te maken. Eigenlijk toch wel onmisbaar als je bedenkt dat het de boomgaard van de vader van de bruid is.

Ik kan super veel over deze bruiloft vertellen, maar laat graag de foto’s voor zichzelf spreken. Geniet mee met de preview van deze prachtige bruiloft.

Liefs Louise

Ga je ook trouwen in de polder?

De trouwleveranciers van deze bruiloft hebben fantastisch werk geleverd:

Bruidstaart: Sam & Nels taarten

Tent & Catering: Slump catering & Events

Jurk: Sara’s bridal

Styling, bruidsboeket en bloemen op de taart: Yvonne van Kranenborg

Haar & Make-up: Dutch hair Ermelo

Trouwpak: Roka Rotterdam

Gaan jullie ook trouwen in de Noordoostpolder (of ergens in de rest van Nederland en daarbuiten) en zijn jullie op zoek naar een super toffe en gezellige trouwfotograaf die jullie verhaal kan vertellen? Denk dan gerust ook eens aan mij šŸ˜‰

Misschien vind je deze portfolio items ook leuk om te bekijken

Dagboek van een levensfotograaf

Als verteller van levensverhalen maak ik veel bijzondere momenten mee, vaak gepaard met een lach en een traan en ook over onze boerderij zijn er meer dan genoeg verhalen te vertellen. Nieuwsgierig naar mijn verhalen? Meld je aan en ontvang twee keer per maand een (of meerdere ;) ) bijzondere foto’s met bijbehorend verhaal in je mailbox.