Trouwen in de Posthoornkerk

De foto’s die we hebben van ons huwelijk zijn echt onbetaalbaar en brengen ons steeds weer terug naar die geweldige dag.

Luke & Jolijn
Uitzicht over Amsterdam

Spectaculair uitzicht

Terwijl ik moet oppassen voor alle fietsers, voetgangers en alles wat er nog meer rondloopt en rijd in Amsterdam, kijk ik genietend in het rond. Wat is fijn om weer eens in hartje Amsterdam te zijn, waar het als vanouds bruist van leven.

De dag begint in de hotelkamer waar Jolijn zich klaar maakt. Wanneer ik aankom en naar de bovenste verdieping wordt verwezen, ben ik meteen verrast met een spectaculair uitzicht over de stad. Ik kon natuurlijk niet te lang blijven kijken, want ik moest aan het werkt ;), maar dat neemt niet weg dat het een feestje was om op deze plek te mogen fotograferen.

First Look

Wanneer je een “first look” organiseert op je bruiloft, is het natuurlijk ook niet de bedoeling dat je elkaar voor die tijd ziet… en nu kun jij aan de hand van de foto’s waarschijnlijk wel raden wat er gebeurde ;).

Luke vond het handig om nog even snel wat terug te brengen naar de kamer terwijl Jolijn beneden in de lobby al klaar stond om naar buiten te gaan.

Laten we het zo zeggen: Hij deed in ieder geval enorm zijn best om te doen alsof zijn aanstaande daar niet stond haha.Ā 

Gelukkig kon iedereen er meteen de humor er van inzien en was de first look nog steeds romantisch. En het levert natuurlijk ook een prachtig verhaal op om nog vele jaren te kunnen vertellen šŸ˜‰

Fotoshoot

De fotoshoot was gewoon lekker op straat, waar iedereen tussendoor gewoon langs liep. Ik vind het zelf super leuk om de omgeving ook in een aantal foto’s te betrekken, want dat laat veel zien wat betreft de sfeer van die dag.

Dus naast prachtige portretten samen, ook wat foto’s met een beetje straatfotografie. Het is natuurlijk zonde om niets van Amsterdam te laten zien wanneer je in hartje Amsterdam trouwt…

Trouwen in de Posthoornkerk

Vervolgens was het dan EIN-DE-LIJK tijd om te trouwen en ik hoef natuurlijk niet meer uit te leggen waarom de aanloop zo lang was.

Voor mij was het voor het eerst dat ik een cermonie meemaakte in de Posthoornkerk, maar wat een prachtige locatie is dat. Ondanks de grootte, ontzettend sfeervol en indrukwekkend.

Ook de borrel, diner en feest waren op deze locatie. Er werd veel getoost, gelachen, gedanst en gevierd. Kortom, ik laat weer lekker de foto’s hun eigen verhaal vertellen.

Review van Luke & Jolijn

“Louise was onze fotograaf voor onze bruiloft op 29 mei. We waren na COVID aan fotograaf 3 maar wat was ze geweldig!

We hadden meteen een goede klik en ze was erg duidelijk in wat ze van ons wilde maar ze was ook onzichtbaar. De foto’s die we hebben van ons huwelijk zijn echt onbetaalbaar en brengen ons steeds weer terug naar die geweldige dag. Ze heeft echt prachtige, spontane momenten weten vast te leggen.

Wij zijn blij dat ze onze bruiloft heeft vastgelegd en dat we zulke mooie herinneringen hebben aan deze prachtige dag!”

Trouwfeest Amesterdam

Gaan jullie trouwen?

Gaan jullie ook trouwen in de Posthoornkerk (of ergens anders in de rest van Nederland en daarbuiten) en zijn jullie op zoek naar een super toffe en gezelligeĀ trouwfotograafĀ die jullie verhaal kan vertellen? Denk dan gerust ook eens aan mij šŸ˜‰

Misschien vind je deze portfolio items ook leuk om te bekijken

Dagboek van een levensfotograaf

Als verteller van levensverhalen maak ik veel bijzondere momenten mee, vaak gepaard met een lach en een traan en ook over onze boerderij zijn er meer dan genoeg verhalen te vertellen. Nieuwsgierig naar mijn verhalen? Meld je aan en ontvang twee keer per maand een (of meerdere ;) ) bijzondere foto’s met bijbehorend verhaal in je mailbox.