Zomerbruiloft Wassenaar

We hebben afgelopen weekend je prachtige doosje open gemaakt (met zoveel aandacht bedacht en zo’n mooie kwaliteit) en uiteraard alle fysieke foto’s en foto’s online gekeken. Ik moest wel een traantje laten hoor! wat een mooie herinneringen en ook gewoon zo leuk om dingen te zien waar je zelf niet bij was. En ik ben er dagen gebiologeerd naar blijven kijken. Geweldig, chapeau! Onwijs bedankt!

Liefs Joris en Valérie

Vrijdag en zaterdag gaat het regenen

zegt mijn man de maandag voor de bruiloft. Ik ben het wel gewend. Hij is akkerbouwer en houd zeer nauwkeurig de weersvoorspellingen bij. Mijn standaard antwoord is dan ook: “Nee ik weet gewoon dat het droog blijft” en “eerst zien, dan geloven”. Nu had ik natuurlijk makkelijk praten gedurende de lange droge zomer van 2022, maar ik had wel gelijk ūüėČ

Zoektocht naar de perfecte fotolocatie

Val√©rie en ik hadden in aanloop naar de bruiloft regelmatig contact. De grootste uitdaging zat ‘m in de zoektocht naar de perfecte fotolocatie. Hoewel het natuurlijk draait om de mooie momenten gedurende de dag zelf, is het toch ook wel ontzettend leuk om een paar mooie foto’s samen te hebben. Daarnaast vertel ik mijn bruidsparen ook altijd dat het een rustmoment is, tijdens een dag dat je verder toch wel geleefd wordt, hoe ontspannen de dag ook is gepland.

Wanneer je aan aan een zomerbruiloft in Wassenaar denkt, denk je al snel aan foto’s maken op het strand of in de duinen. Naast het feit dat het wat onhandig was gezien het risico op grote zomerdrukte (lees file) richting het strand, wilden Joris & Val√©rie liever een plek die echt kenmerkend was voor Wassenaar, maar ook uniek en dat was nog best lastig. Want je komt zo snel op de wat meer standaard locaties uit.

Maar, Val√©rie zou Val√©rie niet zijn als ze niet de perfecte locatie wist te vinden. Zodoende bracht ze de krakers van huis Ivicke een bezoekje en vroeg of ze daar trouwfoto’s mochten maken in ruil voor een kratje bier. Daar deden de bewoners niet moeilijk over en zo kwam het dat we prachtige en unieke foto’s konden maken bij een indrukwekkend, maar in verval geraakt landhuis. Een locatie waar mijn fotografiehart wel wat sneller van ging kloppen.

Trouwlocatie Oostdorperhoeve

De rest van de dag was liefdevol en warm zoals het weer. Er werd geknuffeld, geproost en bij de kinderen was het springkussen topfavoriet.

Ik zou zeggen laat de foto’s je inspireren en meenemen in de heerlijke sfeer van deze prachtige dag.

Liefs Louise

[display_newform]

Deze zomerbruiloft Wassenaar is mede mogelijk gemaakt door:

Babs Eelco https://trouwambtenaareelco.nl/
Taart: https://www.sophiasweets.nl/
Muziek: https://www.mauriendenengelsman.nl/ 
Auto: https://www.weloveoldtimers.nl/
Trouwlocatie: https://www.oostdorperhoeve.nl/

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd!

In het huwelijksbootje stappen is hartstikke leuk. Maar ook: heel veel geregel. Kies je voor een prachtig kasteel of gezellig in de achtertuin? Een groots feest, of intiem met je beste vrienden en familie? Driegangenmenu of foodtrucks?

Ik zorg dat jullie je over één ding geen zorgen hoeven te maken: de trouwfoto’s.

Prachtige, ongedwongen foto’s waarop jullie stralen. Foto’s waarmee je alle spontane, grappige en romantische momenten opnieuw beleeft. En die de sfeer van het moment perfect vastleggen.

Misschien vind je deze portfolio items ook leuk om te bekijken

Dagboek van een levensfotograaf

Als verteller van levensverhalen maak ik veel bijzondere momenten mee, vaak gepaard met een lach en een traan en ook over onze boerderij zijn er meer dan genoeg verhalen te vertellen. Nieuwsgierig naar mijn verhalen? Meld je aan en ontvang twee keer per maand een (of meerdere ;) ) bijzondere foto’s met bijbehorend verhaal in je mailbox.